Aanhouding na vernieling auto’s in de Schalkwijkerstraat

Geschreven door de Redactie op vrijdag 7 september 2012

Haarlem – Een 41-jarige man uit Haarlem werd vrijdagavond omstreeks 20.15 uur aangehouden, verdacht van vernieling van diverse auto’s. De politie werd omstreeks 20.00 uur gebeld dat de man voor overlast zorgde voor een woning op de J.J. Hamelinkstraat.

Toen agenten ter plaatse kwamen was de man al weggelopen in de richting van de Schalkwijkerstraat waar hij volgens getuigen geparkeerde auto’s beschadigde. Agenten troffen hier vier beschadigde auto’s aan. Op basis van zijn signalement werd de man gezien op de Merovingenstraat waar hij werd aangehouden. De man werd later inverzekering gesteld.

De politie heeft de zaak in onderzoek en heeft al enkele eigenaren van de beschadigde auto’s kunnen bereiken. Bent u of kent u iemand van wie de auto in genoemde omgeving omstreeks 20.00 uur is beschadigd, dan wordt u verzocht hiervan aangifte te doen.

Geen reacties mogelijk.