Grote politie inzet na conflict in woning aan de Polenstraat

Geschreven door de Redactie op woensdag 25 juli 2012

Haarlem – Een kleine tiental politievoertuigen zijn woensdagmiddag uitgerukt naar de Europawijk in Haarlem. Rond half twee kregen de hulpdiensten de melding dat er een conflict in een woning aan de Polenstraat was, waarbij mogelijk ook iemand gestoken was. Enkele politiebusjes, auto’s, motoren en agenten op de fiets werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Door de vele politiewagens die achter elkaar via de Europaweg naar Europawijk reden, bleven veel omstanders even staan kijken wat er aan de hand was.

De politiewagens hebben diverse rondjes gereden in de wijk om een persoon te zoeken. Na onderzoek bleken de verwondingen uiteindelijk allemaal mee te vallen. Over en weer waren wat klappen uitgedeeld.

Een politiewoordvoerster liet weten dat er sprake was van ‘een storm in een glas water’. Geen van beide partijen heeft aangifte gedaan.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.