Automobilist vliegt uit de bocht en knalt op verkeerspaal [video]

Geschreven door de Redactie op vrijdag 6 juli 2012

Haarlem – Een automobilist is vrijdagavond tegen een verkeerspaal aangereden. Het ongeval vond rond acht uur plaats op de Oudeweg, ter hoogte van de Gedempte Oostersingelgracht. Ambulances, politie en de brandweer kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Een passagier is door de hulpverleners voorzichtig uit de auto gehaald en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder raakte niet gewond en kwam er met de schrik van af. Toen politieagenten een blaastest afnamen bij de bestuurder bleek hij gedronken te hebben. De man is vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar het exacte alcoholpromillage zal worden vastgesteld.

Een bergingsauto heeft de beschadigde auto opgehaald.

Fotografie: Rowin van Diest
Video: Clifford Smit

 1. Mike
  7 juli 2012 op 07:28 | #1

  best vreemd dat degene die gedronken heeft meestal niets heeft, en de pasagier(s) altijd gewond zijn.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Diemux
  7 juli 2012 op 10:28 | #2

  Dat is dan weer het (enige) voordeel van het onder invloed zijn….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Jorfa
  7 juli 2012 op 10:40 | #3

  @Mike,dat klopt helemaal,ik zelf loop 24 uur per dag met een Fles Pa Pak Parade onder me oksels geklemd en nog nooit onderuit gegaan,en me buurman loopt voordurend met schaafwonden,dikke lippen,blauwe kijkers,vingers in het gips,neus gebroken,ei op het voorhoofd,en verder gaat alles goed met hem,maar mensen die beneveld zijn die hebben een slappe houding en nuchtere mensen een stramme houding!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Ronald
  7 juli 2012 op 16:54 | #4

  Voor zulke figuren twee straffen: 1. rijbewijs voorgoed intrekken
  2. alle kosten van de hulpdiensten laten betalen

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.