Toegangshek van sportpark Jaap Edenlaan breekt af en valt op vrouw

Geschreven door de Redactie op vrijdag 22 juni 2012

Haarlem – Een vrouw is vrijdagavond gewond geraakt op het sportpark aan de Jaap Edenlaan. Rond zeven uur stond de vrouw op het honkbalveld toen het toegangshek vermoedelijk door een windvlaag dichtwaaide en afbrak. Het hek viel vervolgens op de vrouw.
.

Hulpdiensten rukten direct uit om hulp te verlenen. Omdat het mogelijk was dat de vrouw nog onder het hek zou liggen werd ook de brandweer gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten was de vrouw inmiddels uit haar benarde positie bevrijdt. Ambulancebroeders hebben eerste hulp verleend aan de vrouw.

Na de eerste zorg is de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. schalkwijker
    27 juni 2012 op 16:36 | #1

    dat is bij kinheim honk en sofbal team

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.