Meisje(14) op fiets komt in botsing met auto op de Lange Herenvest

Geschreven door de Redactie op woensdag 6 juni 2012

Haarlem – Op de Lange Herenvest vond woensdagavond rond 18:00 uur een aanrijding plaats tussen een fiets en een auto. De 14-jarige Haarlemse was als gevolg van de aanrijding ten val gekomen en gewond geraakt. Ambulancen en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Na de eerste zorg is het meisje is uit voorzorg naar een ziekenhuis vervoerd ter controle.

De politie stelt een onderzoek in naar de extacte toedracht van het ongeval.

 1. Mike
  7 juni 2012 op 18:39 | #1

  Aan welke kant was dit?
  Ik zie namelijk regelmatig hier fietsers rijden vanaf het Spaarne richting de Amsterdamse poort,
  terwijl de Herensingel juist voor hun als fiets straat is ingericht omdat ze zo niet over de Lange Herenvest mogen rijden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. blaat
  7 juni 2012 op 18:58 | #2

  Volgens mijn zijn ze al 4 jaar bezig met dat fietspad eo. elke keer ligt het daar weer open.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Mij
  7 juni 2012 op 21:47 | #3

  Welnee.. Die “fietsstraat” is allang open! Fietsers doen vaak gewoon waar ze zin in hebben. Zeg niet dat dat nu gebeurt is.. Maar ze rijden vaak kriskras voor je auto langs.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Jos
  7 juni 2012 op 22:46 | #4

  Het fietspad op de Herensingel is inmiddels alweer een jaar klaar, alleen zijn ze nu bezig met de fietsbruggen over het water naar de Herenvest en de Zomervaart. Daarom is ’t kruispunt Langere Herenvest – Schalkwijkerstraat nu een zooitje. Buiten dat word er vaak veel te hard gereden op de Lange Herenvest. Ik woon aan de Herensingel, en zie ze soms met 80km+ voorbij komen. Wil niet suggereren dat te har tijden de oorzaak van dit ongeluk is, maar daardoor verbaast me ’t niet dat er ongelukken gebeuren op de Lange Herenvest.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.