Automobilist gewond na aanrijding met vrachtwagen in Waarderpolder

Geschreven door de Redactie op donderdag 7 juni 2012

Haarlem – Een man is donderdag aan het einde van de ochtend gewond geraakt na een aanrijding. Het slachtoffer reed rond kwart voor twaalf in zijn auto over de Oudeweg in de Waarderpolder toen hij werd geschept door een vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur wilde op de hoek Oudeweg met de Waarderweg zijn wagen keren toen hij de auto over het hoofd zag.

De auto werd hierdoor aan de zijkant geraakt. Omdat de bestuurder mogelijk nekletsel heeft opgelopen is ook de brandweer opgeroepen om assistentie te verlenen. Met een speciale kraag om de nek is de bestuurder van de auto uit zijn wagen gehaald waarna hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Door het ongeval was het kruispunt Waarderweg met de Oudweg ruim een uur lang gestremd. Het verkeer moest hierdoor omrijden met veel oponthoud als gevolg.


Fotografie en video: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.