Jongetje komt met vinger bekneld aan fiets te zitten

Geschreven door de Redactie op zaterdag 2 juni 2012

Haarlem – De hulpdiensten zijn zaterdagochtend uitgerukt voor een jongetje dat met zijn vingertje bekneld is komen te zitten. De jongen had zijn vinger in een gaatje van een zitje gestoken maar kreeg deze er niet meer uit. Buren waren ondertussen al met afwasmiddel aan de slag gegaan maar de vinger kwam nog niet los.
.

Brandweer en ambulance kwamen daarom omstreeks half twaalf naar de Caninefatenstraat in Haarlem-Noord om het kindje uit zijn benarde positie te bevrijden. Bij aankomst van de brandweer kreeg het jongetje direct een troostbeer tegen de schrik, al moest hij nog steeds huilen. Het lukte de hulpdiensten om de vinger los te krijgen.

Na de controle door een ambulancebroeder is besloten om voor de zekerheid toch even een foto in het ziekenhuis te laten maken of er niets gebroken is.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. wendy
    3 juni 2012 op 20:13 | #1

    ben blij dat buren hebben mee geholpen .want dit is best wel zielig ,maar gelukkig is de vinger er uit en is er toch een foto gemaakt ..ik duim voor het jongetje dat toch alles is goed gekomen …sterkte mannetje

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.