Agenten houden drugsdealer met harddrugs en vuurwapen aan na deal

Geschreven door de Redactie op dinsdag 19 juni 2012

Haarlem – Politiemensen zagen dinsdag eind van de middag een bekende drugsgebruiker op een bankje in het Gasthuisvest. De man liep wat heen en weer tot hij in een steegje een ontmoeting had met een andere man. Omdat de agenten vermoedden dat hier zojuist drugs werden verhandeld, zijn beide mensen aangesproken. De drugsgebruiker, een 43-jarige Haarlemmer, werd aangehouden.

Bij hem werd een gebruikershoeveelheid drugs aangetroffen. De andere man, een 25-jarige Haarlemmer werd aangehouden op verdenking van dealen. Bij hem werd een hoeveelheid harddrugs, een vuurwapen, een aantal kogels en contact geld aangetroffen.

Beide mannen zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau waar ze zijn ingesloten voor verhoor. De goederen zijn inbeslag genomen.

 1. nijntje
  20 juni 2012 op 15:59 | #1

  goed werk!!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Ontdekkerdt
  24 juni 2012 op 03:47 | #2

  De politie heeft het er maar drugs mee, goed bezig jongens!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.