Vier mannen aangehouden wegens winkeldiefstal in de Grote Houtstraat

Geschreven door de Redactie op woensdag 30 mei 2012

Haarlem – De politie hield woensdagmiddag vier mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats aan voor diefstal vanuit een winkel in de Grote Houtstraat. Getuigen hadden gezien hoe het viertal zich verspreidde in de winkel en vertrouwden het niet. De beveiliging werd gewaarschuwd en op dat moment verliet het viertal de winkel en ging het alarm af.
.

Één van de verdachten ging er vandoor met een, naar later bleek, geprepareerde tas. Hij werd achtervolgd, vastgepakt en onder controle gehouden door winkelpersoneel en omstanders totdat de politie kwam. De overige drie verdachten gingen zich ermee bemoeien en er ontstond een worsteling.

Uiteindelijk konden alle vier de verdachten worden aangehouden. De mannen, 20, 21,26 en 27 jaar, zijn ingesloten voor nader onderzoek. Bij de 20-jarige verdachte werd een gestolen flesje partum aangetroffen.

Er wordt nog onderzocht of de andere spullen die hij bij zich had ook van diefstal afkomstig zijn.

Geen reacties mogelijk.