Politie houdt verdachten aan in verband met drugs

Geschreven door de Redactie op donderdag 17 mei 2012

Haarlem – Politieagenten zagen donderdagmiddag tijdens surveillance een auto rijden in de omgeving van de Kennedylaan, die een aantal keer stopte bij verschillende woningen. Een persoon stapte telkens uit, waardoor bij de agenten het vermoeden hadden dat er mogelijk meer aan de hand was.
.

Toen zij de auto langs de kant van de weg zetten en de inzittenden controleerden, werd bij een van hen een hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Daarnaast werd een hoeveelheid cash geld bij hen gevonden.

De twee, Haarlemmers van 23 en 20 jaar oud, zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. De politie onderzoekt de zaak verder.

De drugs is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

  1. pipo
    18 mei 2012 op 22:58 | #1

    eindelijk doet de politie eens wat goeds

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.