Fietsster ernstig gewond bij aanrijding met auto op Kinderhuisvest

Geschreven door de Redactie op donderdag 31 mei 2012

Haarlem – Een fietsster is donderdag aan het einde van de ochtend zwaar gewond geraakt bij een aanrijding op de Kinderhuisvest. De bestuurster van de auto kwam om even voor twaalf vanaf de Nieuwe Gracht de Kinderhuisvest oprijden, maar zag daarbij vermoedelijk de 46-jarige vrouw op de fiets over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg, waarbij de fietsster zwaar gewond raakte.

Ambulance, politie en een traumahelikopter werden opgeroepen om naar het ongeval te gaan om hulp te verlenen. Het slachtoffer is na de eerste zorg door de hulpverleners met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De arts van het Mobiel Medisch Team is halverwege de rit ingestapt om de ambulancebroeders bij te staan.

De VOA(Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeval. De kruising was hierdoor enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.