Auto-inbreker in paar dagen meerdere keren opgepakt in Haarlem-Noord

Geschreven door de Redactie op dinsdag 22 mei 2012

Haarlem – De politie hield dinsdagavond in de Plataanstraat een 57-jarige man uit Velserbroek aan voor poging diefstal uit een auto. De agenten zagen tijdens hun surveillance dat de man op de Jan Gijzenkade aan autoportieren aan het voelen was. In de Plantaanstraat trof de verdachte een onafgesloten auto waarna hij dit voertuig doorzocht.

Vooralsnog lijkt het erop dat de man niets heeft buitgemaakt. Bij de aanhouding van de verdachte bleek hij diverse inbrekerswerktuigen bij zich te hebben. Deze zijn in beslag genomen.

Eerder deze week werd de 57-jarige man ook al aangehouden. De man liep toen in de nacht van zondag op maandag om 3:30 uur over de Bandoengstraat waar hij aan auto’s voelde of ze open waren. Ditzelfde deed hij op zijn wandelroute richting de Spaarndamseweg. Hier heeft hij twee auto’s geopend, waarbij nog onbekend is of er iets is weggnomen.

De 57-jarige verdachte is opnieuw ingesloten voor nader onderzoek.

  1. kkibehasj
    26 mei 2012 op 21:04 | #1

    Heel erg triest als 57 jarige man dit doen kan je nagaan hoe ze kleinkinderen wel denken nu !

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.