Kloosterstraat tijdelijk afgesloten vanwege een brandende afvalzak

Geschreven door de Redactie op dinsdag 10 april 2012

Haarlem – De Klooterstraat in Haarlem is dinsdagmiddag tijdelijk afgesloten geweest in verband met een brand. Iets na drie uur werd er brand ontdekt in een vuilniszak buiten aan de achterkant van de woning op de eerste etage. Naast een tankautospuit werd ook een hoogwerker richting de Kloosterstraat gestuurd om het vuur te bestrijden.

Om de brandweer goed haar werk te laten doen is de Kloosterstraat tijdelijk afgesloten tussen de Generaal Cronjestraat en de Schoterweg. Winkelend publiek kwam nieuwsgierig naar de verrichtingen van de hulpdiensten kijken. De brand zelf was gelukkig vrij snel onder controle.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. clifford
    11 april 2012 op 00:12 | #1

    Jezus dat ze niet heel Haarlem noord geƫvacueerd hebben joh voor een brandende vuilniszak.
    wat een heisa maken ze er weer van ze hadden zeker niks te doen ofzo pffff

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.