Agenten treffen dode man aan in woning in de Slachthuisbuurt [update]

Geschreven door de Redactie op woensdag 11 april 2012

Haarlem – Woensdagmiddag omstreeks 13:00 uur meldde zich een man bij een politiebureau in Schalkwijk met de mededeling dat zich wat ernstigs had afgespeeld in een woning aan het Straatje van Oosterzee in de Slachthuisbuurt in Haarlem. Toen de agenten in de woning gingen kijken, troffen zij daar een stoffelijk overschot aan.
.

De politie is een onderzoek gestart naar wat zich precies heeft afgespeeld in de woning. Onder meer op tactisch en forensisch gebied wordt onderzoek gedaan. Op dit moment is het onderzoek in volle gang en kunnen nog geen nadere mededelingen worden gedaan.

Later meer informatie.

Fotografie: Michel van Bergen & Rowin van Diest

  1. ……
    29 april 2012 op 22:07 | #1

    Hoor je ookniks meer over…

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.