Drie mannen aangehouden bij vechtpartij in de Smedestraat

Geschreven door de Redactie op zondag 22 april 2012

Haarlem – De politie heeft zaterdagnacht rond 03:35 uur twee Haarlemmers en een man uit Bennebroek aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Na een melding van een aanhouding van een 29-jarige Haarlemmer door een portier in de Smedestraat, ontstond aldaar Smedestraat een vechtpartij waarbij zo’n 10 -12 personen waren betrokken.

De portier had even ervoor een 29-jarige Haarlemmer aangehouden, die met een zakmes voor de deur had gestaan. De politie wist met toepassing van enig geweld de vechtpartij te stoppen en hield hierbij twee mannen aan voor openlijke geweldpleging: een 26-jarige Haarlemmer en een 22-jarige man uit Bennebroek.

De aangehouden mannen werden meegenomen naar het politiebureau en zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Geen reacties mogelijk.