Kindje(4) ernstig gewond na val van trap in woning Bloemhofstraat

Geschreven door de Redactie op zaterdag 17 maart 2012

Haarlem – Een 4-jarig kindje is zaterdag aan het begin van de avond ernstig gewond geraakt. Om even over zes uur viel het kindje enkele meters van de trap naar beneden. Gezien de ernst van de verwondingen en het een klein kindje betrof werd ook de traumahelikopter gealarmeerd.
.

Na de eerste zorg door de ambulancebroeders in de woning is het kindje per ambulance naar het Frederikspark gereden waar de traumahelikopter was geland. Een arts is vervolgens ingestapt bij de ambulance en even later met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor verdere zorg.

De traumahelikopter in het Frederikspark zorgde voor veel bekijks.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. westerling
    18 maart 2012 op 11:50 | #1

    Gezien de ernst van dit geval ,waren de toeters en bellen volkomen terecht.
    Dit keer geen inbraak in een school maar een ernstig gewond kindje.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.