Brandweer rukt uit voor mogelijke koolmonoxidevergiftiging Delftlaan

Geschreven door de Redactie op vrijdag 2 maart 2012

Haarlem – De brandweer en ambulance zijn vrijdagavond om even over zeven uur uitgerukt naar de Delftlaan in Haarlem-Noord. Een bewoonster van een appartement aan de Delftlaan voelde zich niet lekker en vermoedde dat er een te hoge concentratie koolmonoxide aanwezig was.
.

Terwijl de brandweer metingen in de woning aan het verrichten was werd de bewoonster in een ambulance onderzocht. Na onderzoek kon de brandweer geen gevaarlijk concentraties meten en bleek er voldoende zuurstof in de woning aanwezig.

De geschrokken vrouw kon vervolgens weer terugkeren naar haar woning. De brandweer gaf het advies mee om de woning goed te luchten en zal de woningcorporatie vragen om de kachels te controleren.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. Martin Vosse
    9 maart 2012 op 23:42 | #1

    Wat een toestand allemaal.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.