Auto en scooter met elkaar in botsing op Vergierdeweg / Slaperdijkweg

Geschreven door de Redactie op vrijdag 2 maart 2012

Haarlem – Op de kruising van de Vergierdeweg en de Slaperdijkweg in Haarlem-Noord zijn vrijdagavond een automobilist en een scooterrijder met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond rond kwart over zeven plaats toen de automobilist de scooter over het hoofd zag.
.

De bestuurder van de scooter kwam daardoor met een flinke klap ten val. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De bestuurder van de scooter is na de eerste zorg door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Zowel de scooter als de auto liepen door de botsing flinke schade op en zijn later op de avond door een bergingsauto opgehaald.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.