Brandje in dugout aan Spoorwegstraat met paar emmers water geblust

Geschreven door de Redactie op vrijdag 16 maart 2012

Haarlem – De brandweer en politie kregen vrijdagavond de melding dat er in de Spoorwegstraat een voertuig in de brand zou hebben gestaan. De melder gaf rond kwart over negen aan dat er geen brand meer was, maar dat het alleen nog rookte waardoor de brandweer en politie zonder zwaailichten en sirenes richting de Spoorwegstraat gingen.

Bij aankomst was het even zoeken waar het exact was. Uiteindelijk kwam de melder naar de brandweerwagen toe en wees de exacte plaats aan. Daaruit bleek dat er enige spraakverwarring was geweest tussen een dugout en auto; er bleek namelijk een klein brandje in een dugout gewoed te hebben.

Met een paar emmers water werd de smeulende boel nog nageblust waarop het werk er voor de brandweer weer op zat. Tien minuten later konden de brandweer en politie weer hun weg vervolgen.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Europawijk
  17 maart 2012 op 06:56 | #1

  Een hangplek voor jongeren dus, snap het nooit. Nu hebben ze een plek en dan verwacht je niet dat er een brandje wordt gestookt. Als deze constructie uitbrandt hebben ze niets meer en wordt het weer sleuren en hangen bij de mensen voor de deur. Dus wie ook de brand heeft veroorzaakt heeft zichzelf ermee. Vroeger was er veel meer voor de jeugd te doen in Haarlem, tegenwoordig wordt alles gesloten wegens criminaliteit. Best jammer, mijn inziens!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. oh ja?
  17 maart 2012 op 17:31 | #2

  Ben ik helemaal met je eens Europawijk.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.