Blikschade bij ongeval op kruising Fonteinlaan / Spanjaardslaan

Geschreven door de Redactie op maandag 20 februari 2012

Haarlem – Twee auto’s zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Fonteinlaan met de Spanjaardslaan. Rond kwart voor negen wilde een van de automobilisten linksaf de Spanjaardslaan oprijden en werd daarbij aan de achterkant geraakt door een auto welke rechtdoor over de Fonteinlaan reed in de richting van Heemstede.

Beide auto’s liepen door het ongeval flinke schade op, maar gelukkig raakte geen van de bestuurders gewond. Agenten hebben geholpen met het invullen van de schade formulieren terwijl een berger bezig was om de beschadigde voertuigen weg te slepen.

Het ongeval is ontstaan doordat vermoedelijk een van de twee bestuurders het rode licht genegeerd heeft.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Che
  20 februari 2012 op 22:32 | #1

  Toyota aygo reed
  Met hoge snelheid door rood

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. william
  22 februari 2012 op 19:03 | #2

  ja moet je meer niet te hard rijden eigen schuld dikke buld

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.