Aanhoudingen wegens mishandelingen in centrum Haarlem

Geschreven door de Redactie op zondag 26 februari 2012

Haarlem – De politie heeft afgelopen weekend diverse personen aangehouden in het centrum van Haarlem. Vrijdagnacht zagen politieagenten omstreeks 01:40 uur een groepje mannen vechten in de Smedestraat. Zij kwamen direct tussenbeide. Daarop meldden getuigen dat de mannen in een nabijgelegen horecabedrijf iemand hadden mishandeld.

Zij werden daarop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Nader onderzoek leerde dat een 23-jarige man uit Santpoort-Zuid tijdens een ruzie een beveiliger van dat horecabedrijf een glas op het hoofd had stukgeslagen.

In de nacht van zaterdag op zondag hield een politieagent omstreeks 03:45 uur een 17-jarige Haarlemmer op heterdaad aan. De agent zag de verdachte in de Lange Veerstraat een hem tegemoet fietsende jongeman, vanuit het niets, van zijn fiets slaan. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

Tegen beide personen wordt een proces-verbaal opgemaakt.

 1. westerling
  26 februari 2012 op 14:35 | #1

  Ga toch is stappen voor de gein en niet om iemand te molesteren.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. jax
  26 februari 2012 op 18:04 | #2

  Tokkiegedrag..overal in Nederland..elk weekend. Wnr stopt dit gedrag van de autochtone Hollander eens? We zijn ’t zat!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. clifford
  26 februari 2012 op 18:53 | #3

  vooral die 17jarige stakker had van mij ff lekker binnen mogen blijven zitten wat een triest figuur ben je dan joh !!! Mooi dat hij opgepakt is. Spijtig dat hij waarschijnlijk alweer vrij is….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.