Vier winkeldieven snel aangehouden na diefstal van diverse goederen

Geschreven door de Redactie op dinsdag 17 januari 2012

Haarlem – In de Grote Houtstraat hield de politie dinsdagmiddag rond 16:15 uur twee winkeldievegges aan. De vrouwen waren door een getuige betrapt toen zij in twee winkels in de Grote Houtstraat hun slag sloegen met een geprepareerde tas. De getuige waarschuwde direct de politie die de vrouwen bij het verlaten van de kledingwinkel direct kon aanhouden.

De verdachten zijn een 41-jarige vrouw uit Delft en een 24-jarige Spaanse. De gestolen kleding is in beslag genomen. Het tweetal is ingesloten voor nader onderzoek.

Een half uur later, omstreeks 16:45 uur, kregen agenten een melding van een winkeldiefstal vanuit een kledingzaak in de Zijlstraat. De twee winkeldieven, die onder invloed van alcohol waren, werden achterna gezeten door winkelpersoneel. De twee verdachten liepen recht in de armen van de politieagenten.

Het tweetal, een 49-jarige Haarlemse en een 65-jarige Haarlemmer, bleek uit meerdere winkels spullen, waaronder kleding en cosmetica, te hebben gestolen. Naar de herkomst van de spullen wordt een onderzoek ingesteld. De twee verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Tegen alle verdachten wordt een proces-verbaal opgemaakt.

 1. IBN
  18 januari 2012 op 18:29 | #1

  Die oudjes van tegenwoordig. Moet niet gekker worden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Mij
  21 januari 2012 op 20:31 | #2

  En dat klagen ze over de jeugd? Pff.. Haha

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.