Veel rookontwikkeling door vergeten pannetje in Reinaldahuis

Geschreven door Rowin van Diest op donderdag 19 januari 2012

Haarlem – De brandweer is donderdagmiddag uitgerukt naar het Reinaldahuis aan de Leonard Springerlaan. Om even voor drie uur kwam de melding binnen. Brandweer, ambulance en politie gingen met spoed naar het Reinaldahuis. In een van de kamers bleek een bewoner een pannetje op het vuur vergeten te zijn, wat vervoglens voor veel rookontwikkeling zorgde.

Bij aankomst van de brandweer was het vuur al gedoofd. De brandweermannen hebben de kamer gecontroleerd en konden daarna al weer snel terugkeren naar de kazerne. Ook de ambulance kon weer weer retour, niemand raakte gewond.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Marcel
  19 januari 2012 op 18:01 | #1

  Hebben ze daar geen begeleiding dan ?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. luis
  19 januari 2012 op 19:07 | #2

  er wonen ook mensen die nog zelfstandig zijn.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.