Hulpdiensten rukken massaal uit naar de Paul Krugerstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 19 januari 2012

Haarlem – Diverse hulpdiensten zijn donderdagochtend uitgerukt naar de Paul Krugerstraat in Haarlem-Noord. Om even over tien uur kwam de melding binnen dat een persoon mogelijk onwel was geraakt door een te hoge concentratie koolmonoxide (CO). De brandweer, drie ambulances en de politie kwamen ter plaatse om onderzoek te verrichten.

Al snel bleek dat er gelukkig geen sprake was van een te hoge concentratie koolmonoxide, maar dat de persoon door een andere oorzaak onwel was geworden. Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermt.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Roose
    19 januari 2012 op 15:12 | #1

    En wat was de andere oorzaak dan ?

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.