Kerstbomen tussen twee auto’s in de brand gestoken; auto’s uitgebrand

Geschreven door de Redactie op dinsdag 10 januari 2012

Haarlem – Twee geparkeerde auto’s aan de Delftlaan zijn in de nacht van maandag op dinsdag grotendeels verwoest door een brand. Rond kwart voor drie kwam de melding bij de hulpdiensten binnen. Tussen de twee auto’s bleken een aantal kerstbomen te zijn neergelegd die in de brand waren gestoken. Door de hevige vlammen sloeg de brand over naar de twee geparkeerde auto’s.

De brandweer kon, ondanks het adequate optreden, niet voorkomen dat beide voertuigen forse schade opliepen.

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest en bijvoorbeeld mensen met kerstbomen heeft zien slepen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, via 0900-8844.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.