Gestolen Mercedes snel teruggevonden door politieagenten

Geschreven door de Redactie op woensdag 25 januari 2012

Haarlem – Tijdens surveillance werd de aandacht van de agenten in de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 01:00 uur getrokken door een tweetal auto’s die achter elkaar op de Leonard Springerlaan reden richting de Prins Bernhardlaan. De voorste auto, een Mercedes reed roekeloos met zeer hoge snelheid en verloor in bochten bijna de macht over het voertuig.

Beide auto’s gingen linksaf de Prins Bernhardlaan op. De bestuurder van de achterste auto kon worden staande gehouden. Met dit voertuig was niets aan de hand. De bestuurder van de Mercedes weigerde te stoppen en ging er vandoor.

Deze auto is vlak daarna in de Ramaerstraat verlaten aangetroffen. Bij controle van het kenteken bleek de auto die nacht gestolen te zijn. De eigenaar is in kennis gesteld en hij krijgt zijn auto weer terug.

Geen reacties mogelijk.