Auto verwoest door brand in de PC Boutenstraat in Haarlem Noord

Geschreven door de Redactie op woensdag 25 januari 2012

Haarlem – Er lijkt nog altijd geen eind te komen aan de reeks autobranden in Haarlem. Dinsdagnacht ging een auto in vlammen op in de P.C. Boutenstraat in Haarlem-Noord. Rond 00:20 uur werd de brand gemeld bij de hulpdiensten. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig al volledig in brand. De politie zal een onderzoek instellen om de toedracht van de brand te achterhalen.

Vermoedelijk gaat het om brandstichting.

Zorgen bij burgemeester Schneiders
In Haarlem gingen er de afgelopen maanden ruim twintig voertuigen in vlammen op. Burgemeester Bernt Schneiders maakt zich grote zorgen over de autobranden. Bij het openbaar ministerie gaat de burgemeester een verzoek indienen om camera’s in te zetten om de dader(s) te pakken.

Het is nog onduidelijk waar en hoeveel camera’s er komen.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.