Bejaarde dame slachtoffer van babbeltruc door twee klusjesmannen

Geschreven door de Redactie op dinsdag 31 januari 2012

Haarlem – De politie is een onderzoek gestart naar een oplichting van een bejaarde dame. De 88-jarige Haarlemse werd dinsdagmiddag omstreeks 17:00 uur bezocht door twee mannen die haar vroegen of haar dakgoot gedaan moest worden. De vrouw heeft de mannen binnen gelaten. Een van de mannen is met de vrouw naar boven gelopen, de andere man bleef beneden.

Toen de vrouw weer beneden kwam en de mannen weer weggingen, bleek er een geldbedrag te zijn gestolen. Er is een zeer summier signalement bekend van de mannen, een van de mannen was rond de 40 jaar oud en had een normaal postuur, de andere man was rond de 25 jaar oud en sprak Engels.

Mensen die aanslaan op het verhaal in combinatie met de signalementen mogelijk zelf bezoek hebben gehad van de mannen, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via 0900-8844.

De politie waarschuwt niet zomaar mensen binnen te laten om werkzaamheden te verrichten. Vaak wordt een uitermate glad verhaal opgehangen, waardoor met name oudere mensen zich laten overdonderen. Heeft u twijfel over de personen, kiest u er dan voor deze niet binnen te laten.

  1. pieter
    2 februari 2012 op 20:40 | #1

    Wat lopen er toch ook een stelletje laffe… rond op deze wereld!!!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.