Autoinbreker heeft fietstassen vol met autoradio’s zitten

Geschreven door de Redactie op maandag 30 januari 2012

Haarlem – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag rond 03:25 uur een 45-jarige Haarlemmer aangehouden na een melding van een auto-inbraak op de Kloppersingel. Tijdens het aanrijden naar de Kloppersingel, kreeg de politie door dat de dader zich zou verplaatsen op de fiets. Twee agenten zagen een man fietsen die aan het opgegeven signalement voldeed.

De man werd in de President Steijnstraat aan de kant gezet. Deze man, de 45-jarige Haarlemmer, bleek inbrekerswerktuig bij zich te hebben en in zijn fietstassen zaten onder andere autoradio’s en overige zaken die in een auto thuishoren.

Hij werd aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. De politie is een onderzoek gestart.

 1. Walter de Palter
  4 februari 2012 op 11:16 | #1

  Nah….. wie zou dat nou zijn ???Weet heus wel dat jullie meelezen KW

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Walter de Palter
  6 februari 2012 op 19:37 | #2

  Nothing les its all about …..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.