Man gewond na binnenbrand in appartement aan de Brusselstraat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 13 december 2011

Haarlem – Een man is dinsdagochtend gewond geraakt na een woningbrand in zijn appartement. Rond half zes kreeg de brandweer de melding dat er brand zou woeden in het appartement aan de Brusselstraat in Haarlem. Bij aankomst stond de galerij van het complex vol met rook.

De brand was snel onder controle maar de bewoner van het appartement had wel dermate veel rook binnengekregen dat hij door ambulancepersoneel is overgebracht naar het ziekenhuis. Met een grote overdrukventilator is de rook uit de galerij geblazen.

Het vuur is vermoedelijk in een kleine hennepkwekerij in de woning ontstaan. De politie stelt een onderzoek in en zal indien nodig de kwekerij laten ontmantelen.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Kees
    13 december 2011 op 11:14 | #1

    Weer een hennepkwekerij. En het levert gevaar op van andere mensen. Gelukkig is dit goed afgelopen, maar je moet er toch niet aan denken dat zo’n heel appartementencomplex in de brand komt te staan. Aanpakken die handel.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.