Brandende rolemmer veroorzaakt schade aan deur kinderopvang [video]

Geschreven door de Redactie op dinsdag 13 december 2011

Haarlem – De Haarlemse brandweer is dinsdagavond uitgerukt voor een brand bij een kinderopvang. Rond kwart voor tien kwam de melding dat er een rolemmer in de brand zou staan bij de opvang aan de Generaal Spoorlaan in Haarlem Noord. Al snel bleek dat de deur ook aan het branden was en werd er extra brandweerwagen meegestuurd.

Nadat het vuur met een straal hogedruk water was geblust werd een sleutelhouder opgeroepen zodat de brandweer de deur kon controleren op eventuele doorslag. Dit bleek gelukkig niet het geval en konden de hulpdiensten terugkeren.

Van de rolemmer was niet veel meer over dan een laagje gesmolten plastic.

Video: Clifford Smit
Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.