Getuigenoproep: Automobilist rijdt door na aanrijding 10-jarig meisje

Geschreven door de Redactie op donderdag 1 december 2011

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding, waarbij de bestuurder van een auto is doorgereden. Donderdagmiddag rond 14:30 uur werd een 10-jarig meisje op de Europaweg aangereden door een onbekend gebleven automobilist in een grijze, middelgrote auto. Het 10-jarig meisje fietste bij groen licht rechtdoor op het fietspad van de Europaweg.

Toen een grijze middelgrote auto afsloeg in de richting van de Costa del Sol werd het meisje aangereden door de auto. Het meisje kwam hierbij ten val en de auto reed over het voorwiel van de fiets van het meisje.

Vervolgens is de bestuurder van de auto doorgereden, zonder zich om het meisje te bekommeren of zijn/haar identiteit kenbaar te maken. Het meisje was heel erg geschrokken en hield geen ernstige verwondingen over aan de aanrijding.

De politie is op zoek naar de bestuurder van deze auto en naar getuigen die de aanrijding hebben gezien en mogelijk meer kunnen vertellen hierover. Getuigen kunnen zich melden bij de politie van basisteam Spaarne-Oost via 0900-8844.

 1. ROBERT VAN DAMMEN
  2 december 2011 op 20:04 | #1

  Het kan niet gekker worden :s,

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Oh ja ?
  4 december 2011 op 14:08 | #2

  Gelukkig is het meisje niet ernstig gewond geraakt, in ieder geval hoop ik dat ze snel van de schrik bekomen is, en als die automobilist (m/v) gevonden wordt dan moet gelijk zijn/haar rijbewijs voor een lange periode ingetrokken worden en deze doorrijder moet ook maar gelijk een nieuwe fiets voor dit meisje kopen !!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. rood
  4 december 2011 op 15:52 | #3

  Helemaal mee eens, dit soort mensen hoort niet in een auto te rijden !! Maar…een ongeluk zit in een klein hoekje en wellicht kan het ons allemaal overkomen…dus… Neem je verantwoordelijkheid als je in de fout gaat!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. anna
  5 december 2011 op 11:58 | #4

  Oh ja ? :Gelukkig is het meisje niet ernstig gewond geraakt, in ieder geval hoop ik dat ze snel van de schrik bekomen is, en als die automobilist (m/v) gevonden wordt dan moet gelijk zijn/haar rijbewijs voor een lange periode ingetrokken worden en deze doorrijder moet ook maar gelijk een nieuwe fiets voor dit meisje kopen !!!

  Ik pleit voor geheel kwijt raken van het rijbewijs,en een schadevergoeding en boete .
  Jaren terug was er op de Dreef ook zoiets, meisje overreden dit is nooit opgehelderd,
  meestal hebben ze ook het een en ander te verbergen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.