Dronken Rus zorgt voor hoop overlast en herrie in hotel

Geschreven door de Redactie op vrijdag 2 december 2011

Haarlem – De politie is in de nacht van donderdag op vrijdag rond 03:30 uur een dronken Russische man gaan ophalen bij een hotel in Haarlem. De man bleek enorm dronken en veroorzaakte veel herrie en overlast voor de overige hotelklanten. Hem was door de beveiliging van het hotel al te kennen gegeven dat hij op zijn hotelkamer moest blijven, maar dat weigerde hij.

De Rus maakte een hoop kabaal en klopte telkens midden in de nacht bij andere gasten op deuren en ramen, die hierdoor wakker werden. Bij aankomst van de politie, bleek dat de man zwaar onder invloed van alcohol verkeerde en deed alsof hij de politiemensen niet begreep.

Met behulp van een tolk die via de telefoon werd geraadpleegd voor de russische taal, werd de man in het russisch te kennen gegeven dat hij het hotel moest verlaten, omdat hij anders zou worden aangehouden voor huisvredebreuk.

De Rus weigerde het hotel te verlaten en werd daarom aangehouden, meegenomen en ingesloten.

  1. rood
    3 december 2011 op 00:41 | #1

    ’n bed + ontbijtje voor nop ?

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.