Vrouw gewond na kop-staart botsing op de Vondelweg

Geschreven door de Redactie op zaterdag 12 november 2011

Haarlem – Bij een aanrijding op de Vondelweg in Haarlem Noord is zaterdag aan het begin van de avond een vrouw gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks tien voor half zeven ter hoogte van het kruispunt met de Jan Gijzenkade. Een automobilist kon niet meer optijd remmen en klapte op de auto voor hem. Hulpdiensten kwamen ter plaatse.

Een vrouw is gestabiliseerd en met een wervelplank uit de wagen gehaald. Na de eerste behandeling ter plaatse is ze met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde wagens later in de avond opgehaald.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Effie
    16 november 2011 op 22:51 | #1

    Ik woon zelf aan de Vondelweg vlakbij waar dit gebeurde en sta er niet van te kijken. Zoveel mensen rijden met een noodgang langs deze kruising en vaak zelfs door rood. Als ze er een camera neer zouden zetten, zou het rijk grof geld verdienen.
    Elke keer als ik afsla voor het parkeerterrein bij Spaarnwoude ben ik bang dat er eentje achterop knalt, zelfs als je op tijd richting aangeeft en alvast rustig remt. Het zou me niets verbazen als dit zo’n geval was…

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.