Gewonde bij aanrijding tussen personenauto en Connexxion-bus

Geschreven door de Redactie op zaterdag 12 november 2011

Haarlem – Op de Schalkwijkerstraat zijn zaterdagochtend een Connexxion-bus en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond rond kwart voor tien plaats ter hoogte van de Lange Herenvest. Politie en ambulance kwamen ter plekke om eerste hulp te verlenen. Ondanks de klap kwamen de meeste buspassagiers er met de schrik van af.

Een vrouw is voor verdere controle meegenomen naar het ziekenhuis. Zowel de auto als de bus raakte door het ongeval flink beschadigd. De personeneauto is in de loop van de ochtend weggesleept, de bus kon op eigen kracht verder rijden.

Fotografie: Rob Jordaan

 1. Mike
  12 november 2011 op 16:08 | #1

  Ik heb het gevoel dat sommige verkeers lichten te snel op groen springen zodra de andere maar net op rood zijn gegaan. Merk ik ook met fietsers die door een net op oranje springend licht fietsen, maar nog voordat ze de overkant hebben bereikt mogen de auto’s al beginnen met rijden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. M.
  12 november 2011 op 20:24 | #2

  Die auto staat op een rare plek, misschien aan het keren geweest? Of laat wisselen van de baan naar links naar de baan voor rechtdoor….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Louwie
  12 november 2011 op 21:10 | #3

  ik stond aan de overkant toen het gebeurde. witte auto draaide om om weer terug te gaan schalkwijkerstraat op terwijl de bus door mocht. als de auto rechtdoor was gegaan was er niets gebeurt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.