Auto compleet uitgebrand op parkeerterrein in de Waarderpolder

Geschreven door de Redactie op vrijdag 25 november 2011

Haarlem – Een felle brand heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een auto volledig verwoest. De brandende auto werd even na half twee ontdekt waarop direct de brandweer en politie werd gealarmeerd. De wagen stond op het parkeerterrein bij voetbalvereniging De Brug aan de Oudeweg in de Haarlemse Waarderpolder geparkeerd.

Doordat de vlammen hoog uit de wagen sloegen werd even gevreesd dat de bossage achter de wagen ook vlam zouden vatten. De brandweer heeft het vuur eerst met een hogedrukstraal water geblust en het afgemaakt met schuim.

De oorzaak van de brand is nog onbekend maar doordat het vuur niet in het motorgedeelte van de wagen is ontstaan gaat het vermoedelijk om brandstichting. De politie zal de wagen laten afslepen en een onderzoek instellen naar de exacte toedracht van de brand. De afgelopen weken zijn er regelmatig autobranden in Haarlem waarbij het vaak om brandstichting gaat.

Mensen die mogelijk iets gezien hebben rond het tijdstip van de brand worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie kan ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad anoniem door te bellen met 0800-7000.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Tim
  25 november 2011 op 14:29 | #1

  Wat voor een wagen was dat? Iets van een Daewoo?

  Lullig voor de eigenaar uiteraard…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. joja
  25 november 2011 op 21:13 | #2

  Het is een saab.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.