Snorfietser rijdt moeder met kind op fiets aan en gaat er vandoor

Geschreven door de Redactie op donderdag 27 oktober 2011

Haarlem – Een moeder met haar kind zijn donderdagochtend aangereden door een snorfiets. Het ongeval gebeurde even na half tien op de Rijksstraatweg ter hoogte van de Pijnboomstraat. De snorfietser wilde vermoedelijk de fiets inhalen toen ze met elkaar in botsing kwamen.
Update: 16:25 uur.

De snorfietser bekommerde zich na de val echter meer om zichzelf dan om het tweetal welke hij had aangereden. Volgens een getuige had de man het meer over een los geraakte tand waarna hij er snel vandoor ging. Een opgeroepen ambulance heeft de 38-jarige moeder en haar 3-jarig zoontje nagekeken.

Gelukkig bleken de verwondingen mee te vallen en kon het tweetal later de weg weer zelfstandig vervolgen. De jongen heeft wel een troostbeer van een politieagente gekregen. De politie is opzoek naar de snorfietser.

Update:
De snorfiets werd korte tijd later gevonden bij het station. Met de tenaamgestelde werd contact gezocht, wat resulteerde in het feit dat de 31-jarige snorfietser uit Velserbroek zich donderdagmiddag gemeld heeft bij de politie.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.