Dieven weten te ontkomen na diefstal van afdekplaten uit voortuin

Geschreven door de Redactie op woensdag 26 oktober 2011

Haarlem – Een oplettende bewoner van een huis aan de Muiderslotweg betrapte woensdagavond twee mannen op heterdaad die afdekplaten vanuit de voortuin wilden stelen. De man is te voet achter de mannen aangegaan en belde ondertussen de politie. De bewoner had een van de mannen in een donkerkleurige auto zien stappen.

De man reed ter hoogte van de Jan Luykenstraat/Gijsbert van Aemstelstraat met hoge snelheid weg, en heeft daarbij de andere man achtergelaten. Deze ging er rennend vandoor in de richting van de Tesselschadestraat/Rijksstraatweg. Ondanks dat er meerdere eenheden naar de man in de auto en de man te voet is gezocht, heeft dit helaas niet geresulteerd in een aanhouding.

De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van de diefstal van de platen (zgn traanplaten) de donkerkleurige auto hebben zien wegrijden of weten waar de man die te voet vluchtte te bellen met 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.