Snorfietser ernstig gewond na botsing met verkeerszuil op Herensingel

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 7 oktober 2011

Haarlem – Een 22-jarige Haarlemse bromfietser is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Herensingel. Rond kwart over een reed de bromfietser tegen een verkeerszuil en kwam hard ten val. Gezien de ernst van de verwondingen en het slachtoffer buiten kennis was werd ook een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Gelukkig bleken de verwondingen niet zo ernstig te zijn dat het Mobiel Medisch Team ter plaatse hoefte te komen. Het slachtoffer is met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De politie heeft de snorfiets in beslag genomen.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.