Rijbewijs van bejaarde automobilist ingevorderd na aanrijding

Geschreven door de Redactie op vrijdag 7 oktober 2011

Haarlem – Op de Prins Hendrikstraat is vrijdagmiddag een 16-jarige Haarlemse bromfietsster aangereden. Het meisje stond voor een rood verkeerslicht en trok toen het licht groen werd op, om de Keizerstraat in te rijden. Op dat moment kwam over de Wilhelminastraat vanaf de zijde van het Raamvest een auto bestuurd door een 83-jarige man uit Vijfhuizen aanrijden die het meisje schepte.

De man was nog een paar honderd meter doorgereden maar toen gestopt. Het meisje is met letsel aan het hoofd door ambulancepersoneel vervoerd naar een ziekenhuis, waar ze een nacht ter observatie is opgenomen.

Aangezien de man een ongeval veroorzaakt had en de leeftijd van de automobilist is zijn rijbewijs ingevorderd.

Geen reacties mogelijk.