Politie opzoek naar getuigen van bedreiging met mes tegen 16-jarig meisje

Geschreven door de Redactie op donderdag 6 oktober 2011

Haarlem – De politie is opzoek naar getuigen van een incident, dat zondag 2 oktober is voorgevallen. Een 16-jarig meisje werd tussen 21:30 en 22:00 uur door twee onbekend gebleven jongemannen mishandeld en bedreigd met een steekwapen. Het meisje fietste met aan de hand nog een andere fiets op de brug over de Bronsteevijver bij de Jan van Goyenstraat.

De twee jongens trapte plots tegen haar fiets aan, waardoor zij half van de fiets viel. Er ontstond een woordenwisseling en ook een handgemeen doordat het meisje zich verzette toen zij werd vastgepakt. Zij liep blauwe plekken en schaafwonden op en is uiteraard erg geschrokken. Uiteindelijk zijn de jongens, mogelijk omdat er een auto langs reed, vandoor gegaan.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest, weten waar de twee naar toe zijn gerend of aanslaan op het volgende signalement:

Dader 1(de jongen met het mes):
Ongeveer 17 jaar oud,
ongeveer 1.84 m lang,
normaal postuur
donkere ogen
zwart haar, slordig achterover
donkergekleed,
trui met capuchon onder een jas van het merk Nike

Dader 2:
Ongeveer 17 jaar oud
dikke brede wenkbrauwen
ongeveer 1.74 m lang
donkere kleding, donker vest
donkere schoenen
normaal postuur

Getuigen of mensen die anderszins informatie hebben, die de politie kan helpen in haar onderzoek, worden verzocht te bellen met de recherche van Kennemerland-Midden via 0900-8844. Anoniem iets melden kan ook, dit kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

  1. ik
    7 oktober 2011 op 17:57 | #1

    Die jongens moeten zich schamen!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.