Politie moet tot tweemaal aan toe in actie komen bij ruzie in speeltuin

Geschreven door de Redactie op zondag 2 oktober 2011

Haarlem – Zondagmiddag- en avond kreeg de politie tot tweemaal toe een melding dat er een schermutseling aan de gang was in een speeltuin aan de Bernstraat. Meerdere volwassenen zouden het hier tijdens een feestje met elkaar aan de stok hebben gekregen. Politiemensen gingen naar de locatie en troffen daar een aantal personen die ruzie hadden met elkaar hadden gehad.

Een aantal betrokkenen had schaafwonden of kapotte kleren. Waarom de schermutseling ontstaan was werd niet direct duidelijk. Ook werd er door niemand aangifte gedaan. De politiemensen hebben de boel gesust en hebben hun surveillance vervolgd.

Later op de avond bleek de onenigheid wederom op te laaien. Politiemensen zijn toen naar de locatie gegaan tot iedereen rustig vertrokken was.

Geen reacties mogelijk.