Haarlemmer(24) aangehouden op Prinsenhof na bedreiging met mes

Geschreven door de Redactie op zondag 30 oktober 2011

Haarlem – Twee jongens kwamen in de nacht van zaterdag op zondag rond 02:45 uur in paniek naar politiemensen toerennen die in de Grote Houtstraat op surveillance waren. De jongens riepen dat ze door iemand met een mes waren bedreigd. De politie is direct gaan zoeken en trof een 24-jarige Haarlemmer aan op het Prinsenhof, die aan het opgegeven signalement voldeed.

Deze Haarlemmer werd staandegehouden en gefouilleerd. Hij bleek geen mes bij zich te dragen, maar op zijn looproute werd wel een mes aangetroffen. Dit mes is in beslag genomen en de verdachte werd ingesloten voor nader onderzoek.

De politie is echter nog op zoek naar de jongens die bedreigd zijn: nadat de politie direct achter de verdachte is aangegaan, waren de bedreigde jongens verdwenen. Zij worden verzoch zich te melden bij de politie van Haarlem-Centrum, via 0900-8844, zodat zij aangifte kunnen doen van bedreiging.

Geen reacties mogelijk.