Bromfietsster gewond na aanrijding met auto op Prins Bernardlaan

Geschreven door Michel van Bergen op woensdag 5 oktober 2011

Haarlem – Een vrouw is woensdag aan het begin van de middag gewond geraakt na een aanrijding met haar bromfiets. Het slachtoffer reed even na twaalven over de Prins Bernardlaan toen ze ter hoogte van de Jac van Looystraat van achteren werd geraakt door een auto. Hierbij kwam de vrouw lelijk ten val. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer te verzorgen.

Na de eerste zorg ter plaatse is ze naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere verzorging. De bromfiets is door politieagenten meegenomen in een busje en overgebracht naar het politiebureau.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. TK
  6 oktober 2011 op 07:36 | #1

  Dit was een kwestie van tijd.
  Ik zit zelf met regelmaat op de scooter en ondervind erg veel onbegrip van automobilisten. Altijd nog even proberen in te halen en als dat net aan gelukt is snijden ze je met het grootste gemakt af.

  Aan de andere kant rij ik zelf al jaren auto en zie ik soms scooter bestuurders, vaak erg jong nog, die echt levens gevaarlijk zijn.

  Als ik het van beide kanten bezie ben ik van mening dat wij met de scooter weer lekker het fietspad op moeten gaan, voor alle partijen veiliger denk ik.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.