Vrouw ziet taxi over het hoofd tijdens oversteken van Kinderhuisvest

Geschreven door de Redactie op zaterdag 3 september 2011

Haarlem – Een 20-jarige vrouw uit Amsterdam is in de nacht van vrijdag op zondag op de Kinderhuisvest aangereden door een taxi. Zij fietste om even voor 04:00 uur vanuit de Zijlstraat de Kinderhuisvest over richting de Zijlbrug, en zag de taxi over het hoofd die richting de Raaksbrug reed. De vrouw maakte door de aanrijding een behoorlijke smak.

Zij is na de eerste zorg van de ambulancebroeders naar het ziekenhuis vervoerd en hield een lichte hersenschudding en twee hechtingen aan het ongeval over. De politie onderzoekt de zaak.

 1. Ad
  5 september 2011 op 11:40 | #1

  Dat is een lange nacht geweest………….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Ad
  5 september 2011 op 11:44 | #2

  Het moet eens tijd worden dat er drempels komen op de Kinderhuisvest om het ”racen” wat te verminderen. Ook zouden verkeerslichten bij de oversteek niet overbodig zijn.Het terug plaatsen van de oranje knipperbollen,bij oversteekplaatsen, in de hele stad zou goed zijn.In de tijd dat ze er waren heeft dat een goede uitwerking gehad.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Maxime
  15 september 2011 op 00:26 | #3

  Ten eerste is de situatie daar kut geregeld met die grote container waardoor je geen verkeer van rechts (vanaf de zijlstraat) ziet aankomen, en ten tweede reed de taxi veel te hard!! Gemeente haarlem, doe er iets aan!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.