Snelheidscontrole op Slaperdijkweg en Randweg: 2 rijbewijzen ingevorderd

Geschreven door de Redactie op maandag 26 september 2011

Haarlem – De politie heeft naar aanleiding van klachten van buurtbewoners maandagmiddag tussen 16:30 uur en 18:00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Slaperdijkweg. Dit betreft een 30km zone waar regelmatig te hard gereden wordt. De agenten hebben zeven bekeuringen uitgeschreven. De hoogste snelheden waren 54 km per uur (snorfiets) en 60 km per uur (motor).

Bij een snelheidscontrole op de Westelijke Randweg werden twee rijbewijzen ingevorderd van automobilisten die veel te hard reden. De bestuurders reden respectievelijk 145 en 131 km per uur terwijl 70 km per uur is toegestaan. In totaal werden er vijf boetes uitgeschreven.

De controles zullen de komende tijd worden herhaald.

Geen reacties mogelijk.