Komende weken diverse snelheidscontroles op Slaperdijkweg

Geschreven door de Redactie op maandag 26 september 2011

Haarlem – De politie gaat regelmatig veiligheidscontroles houden op de Slaperdijkweg. Naar aanleiding van klachten van bewoners heeft de gemeente Haarlem gedurende een week snelheidsmetingen verricht op de Slaperdijkweg. Hieruit is gebleken dat ruim 80% van de voertuigen te hard rijdt.

Normaal is het weggedeelte van de Slaperdijkweg afgesloten, maar vanwege de reconstructie van de Vergierdeweg, is het deel van de Slaperdijkweg tijdelijk opengesteld voor het verkeer. De maximum snelheid van 30 km/uur wordt sindsdien ruim overschreden en dit levert onveilige situaties op.

Daarom zal de politie de komende weken opvallend met lasergun controleren en hardrijders staande houden. Ook onopvallende controles zullen volgen om de verkeersveiligheid te verhogen.

Geen reacties mogelijk.