Mannen proberen koperen bliksemgeleiders te stelen aan Spanjaardslaan

Geschreven door de Redactie op woensdag 14 september 2011

Haarlem – Woensdagavond rond 22:45 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat er personen dingen aan het lostrekken waren op het dak van een gebouw aan de Spanjaardslaan. Het gebouw staat in de steigers, waardoor de verdachten het dak konden bereiken. Op de locatie troffen agenten aan de achterzijde van het pand drie verdachten.

Het gaat om drie Haarlemmers van 31 en 21 jaar. De mannen hadden diverse gereedschappen bij zich en na hun aanhouding werd er een grote tas gevonden met daarin koperen bliksemgeleiders die van het dak afkomstig waren.

Het drietal is overgebracht naar een politiebureau waar ze zijn ingesloten voor verhoor.

Geen reacties mogelijk.