Gewonde bij kop-staart botsing op Westelijke Randweg / Zijlweg

Geschreven door Rowin van Diest op zaterdag 24 september 2011

Haarlem – Op de Westelijke Randweg heeft zaterdagmiddag een kop-staart botsing tussen drie auto’s plaats gevonden. Rond kwart over vijf stonden de twee voorste auto’s op de rijstrook om vanaf de Randweg rechtsaf de Zijlweg richting Overveen op te rijden. De achterste auto kwam te laat tot stilstand en botste tegen zijn voorganger.

Gezien de klap waarmee dat gebeurde schoot deze auto ook weer door tegen zijn voorganger. Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Bij aankomst van de hulpdiensten waren alle inzittenden inmiddels al zelfstandig uit het voertuig gekomen. Een vrouw had door de klap last van haar nek gekregen. Zij is door het ambulancepersoneel voorzichtig op een brancard gelegd en met mogelijk nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle.

De andere inzittenden, waaronder een baby, kwamen er met de schrik van af. De achterste auto is door een bergingsauto weggesleept.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.