Frituurpan in de brand in pand van Rijkswaterstaat aan de Toekanweg

Geschreven door de Redactie op dinsdag 13 september 2011

Haarlem – Dinsdagochtend is het pand van Rijkswaterstaat aan de Toekanweg in Haarlem ontruimd na een binnenbrand. Rond kwart voor tien was er brand uitgebroken in een frituurpan waarna direct de brandweer is gealarmeerd en het aanwezige personeel naar buiten is gedirigeerd.

Terwijl de brandweer bezig was met de bluswerkzaamheden stond het parkeerterrein voor het pand vol met personeel. De brand was snel onder controle waarna met een overdrukventilator de rook weg is geblazen. Het personeel van Rijkswaterstaat werd ondertussen opgevangen bij het Van der Valk hotel waar ze koffie kregen om bij te komen.

Het is nog onduidelijk wat de schade aan het pand is en of de werknemers vandaag terug kunnen keren in het pand.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.